Even voorstellen

Tessa Droog

Keramiste / vormgever

Ik ben Tessa en 17 jaar werkzaam als keramiste/ beeldend kunstenaar. Met mijn gezin woon ik in een monumentaal huis uit 1872 met een heerlijke tuin, keramiekatelier en galerie. Naast keramiek heb ik een passie voor wonen, stylen en creëren. Ik ben altijd op zoek naar passende oplossingen en daardoor ontwerp ik veel zelf. Ik hou van pure materialen zoals linnen, hout, keramiek, handgeschept papier en van verse bloemen. Ik maak de wereld graag een beetje mooier!

Netty Dukker

Styliste / creatieveling

Ik ben Netty en heb een grote passie voor interieur, wonen en natuurlijke decoraties. Ik vind het heerlijk om te decoreren in mijn modern landelijke woning die we 10 jaar geleden hebben laten bouwen. Ik ben creatief en vind het fijn om te creëren zowel in huis als in de tuin. Ik hou van warme natuurlijke kleuren, pure materialen, gezelligheid en rust. Ik heb regelmatig huizen gestyled of mensen van advies voorzien over gebruik van stoffen en kleuren.


By TEN creations is een samenwerking tussen Tessa Droog en Netty Dukker. Creëren en stylen is onze tweede natuur. Wij zijn altijd op zoek naar bijzondere en unieke producten voor huis en tuin, een eyecatcher die sfeer en persoonlijkheid geeft aan een interieur.
Kunnen we het niet vinden? Dan maken we het zelf of met behulp van de kennis van onze zakenpartners.

Wij verdiepen ons in kleuren en materialen. We vullen elkaar aan en weten snel de juiste sfeer te pakken. Netty’s stijl is landelijk modern, Tessa houdt iets meer van Scandinavisch en industrieel. Samen weten we deze verschillende stijlen mooi te mixen. We houden allebei van mooie en pure materialen, natuurlijke kleuren en ambachtelijk gemaakt werk.

Wij houden niet van onnodig verpakkingsmateriaal (lees: plastic!) en verspilling van grondstoffen. Samen met onze partners zoeken we naar oplossingen om onze footprint te verkleinen. We proberen zicht te houden op het productieproces en de gebruikte materialen en grondstoffen.

(Buy less, buy better.)

Winkelwagen
Scroll naar boven